youtube linki : https://www.youtube.com/watch?v=QoTlyV7sY6A
EYL
youtube linki : https://www.youtube.com/watch?v=QoTlyV7sY6A
Teşekkürler kardeşim
Merhaba, Veritabanında oluşturduğum group by özellikli stored procedureyi controllerde kullanmak istediğimde model tablosu gelmiyor. Sadece group by kullanımında bu sorun yasanıyor. bu durumla ilgili bilgisi olan varsa yardım edebilirmi.
Merhaba Murat Entity Framework procedure ün verdiği çıktı ile ilgilenir. Eğer procedür çalıştığında bir liste dönüyorsa modeli oluşturulacaktır. Sql server kodunun group by ile düzgün çalıştığından emin olmalısın.
Teşekkür Ederim, elinize sağlık...
Bu harika anlatımınız için size çok teşekkür ediyorum.
Bana güzel yol gösterdiniz teşekkürler
Hocam merhaba, Anlatımınız çok güzel. Daha güncel ve akıcı içerikle dönseniz süper olmaz mı?
Süpersiniz Ramazan Bey. Teşekkürler.
S.a. Hocam süper anlatıyorsunuz. Anlatım tarzınız ciddi manada çok güzel. Devamını bekliyoruz.Dersleri dikkatlice dinliyorum ve anlamaya çalışıyorum. Merbership üyelik sistemi, facebook veya google gibi sosyal site ile giriş yöntemleri , web sitesi üzerinde yetkilendirmeler(sayfada yazdırma yapamıyacak ,silme yapamayacak, Sadece eklem ve listelem yapacak gibi) hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
Bu konular yetkilendirme ile alakalı.Size nasıl bir bilgi vereyim ki :) Baya ileri konular :)
Emeğine sağlık , güzel bir anlatım olmuş yine. Videoların devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
Emeğinize sağlık mvc yapısını sizin kadar güzel anlatanını görmedim. Allah razı olsun.
Dersler çok faydalı gerçekten iyi bir anlatım yapıyorsunuz derslerin devamınıda bekliyorum emeğinize sağlık teşekkürler.
Usta çok iyisinn eyvallah.videoların devamını bekliyoruz..
Merhabalar, gerçekten çoğu yazılımcı detaya inmiyor aslında çok bilmiş gibi davranıyor fakat yeni başlayan arkadaşlara pek faydalı olmuyor gerçekten video anlatımlarınız çok iyi ince detaylara kadar bunu biliyorsunuzdur demiyorsun tekrar tekrar anlatıyorsunuz videolarınızın devamını merakla bekliyorum. MVC framework bi kısmını sayenizde öğreniyoruz. teşekkürler
Teşekkürler. MVC videolarınızdan faydalandım.
Ben teşekkür ederim.
Bu kadar güzel anlatıma bir yorum yazma gereği duydum. teşekkürler
MCW ye yeni başladım youtube den birçok kişiyi izledim ama sizin kadar daha anlaşılabilir sunum bulmadım.Teşekkürler iyi çalışmalar.